Camp. Catalunya Karting: L'equip STC&SIL al podi
Fecha Viernes, 12 mayo, 2006 a las 09:12:15
Tema Pruebas Paralelas

El Circuit de Mora d’Ebre s'alia amb l’equip STC & SIL de Karting

Àngel Labrador
La segona prova del Campionat de Catalunya de Karting es va disputar al Circuit de Mora d’Ebre amb un total de 130 inscrits dels quals 21 participaven a la categoria ROK CUP (motors de 125 cc).

L’equip STC materials per la construcció i SIL lubricans arribaven a aquesta prova amb les millors expectatives després dels seus bons resultats a la prova inaugural del campionat disputada al Karting Vendrell.

El pilot dels Monjos Àngel Labrador integrant de l’equip STC & SIL es va mostrar com el pilot més ràpid en les sessions d’entrenaments aconseguint el millor temps entre els participants.

L’altre pilot, Carles Castro, que també havia estat molt ràpid tot el divendres, va aconseguir marcar la 4ª millor posició als entrenaments cronometrats.

...

Els pilots del equip STC & SIL sortien doncs a les 2 primeres línies de la graella de sortida.

A la primera cursa l’Àngel Labrador va aconseguir la victòria, des de la primera volta es va mantenir al capdavant de la cursa, va aconseguir una victòria incontestable i a més va marcar volta ràpida. Carles Castro va aconseguir una tercera posició després de que li prenguèssin la segona posició a poques voltes del final.
A la segona de les curses l’Àngel va aconseguir una 2 posició. D’altre banda Carles Castro va haver de lluitar de valent per poder mantenir la seva 4 posició

Resultats Mora d'Ebre:

1ª Cursa: 1.Ángel Labrador, 2.Miguel A .Abella, 3.Carles Castro, 4.Sergio Mendez

2ª Cursa: 1.Miguel A. Abella, 2.Àngel Labrador, 3.Sergio Mendez, 4. Carles Castro

Nou podi per a l’equip STC & SIL a la prova de Sallent

El cap de setmana del 8 i 9 d’abril es va disputar al circuit de Sallent la tercera prova del campionat de Catalunya de Karting. L’equip STC & Sil Lubricants que participa a la categoria Rok va aconseguir una tercera posició a la segona de les carreres.

El pilot dels Monjos Àngel Labrador que iniciava la prova com a líder del campionat va haver de lluitar de valent per poder accedir a una de les places de podi. Tot i haver marcat la 5ª posició als cronometratges oficials l’Àngel va poder remuntar posicions fins aconseguir aquesta tercera posició que li permet lluitar pel campionat.

Àngel Labrador va repetir podi a Sallent

Carles Castro
L’altre pilot de l’equip, en Carles Castro va haver de lluitar tot el cap de setmana amb els problemes de frens del seu kart, amb tots aquests inconvenients tan sols va poder ser 11è a la graella de sortida. Durant la cursa es va mostrar combatiu i va anar guanyant places fins aconseguir una 6ª posició, un bon resultat tenint en compte tots els problemes tècnics que va patir.