Excel·lent inici per a l’equip STC & SIL
Fecha Jueves, 02 marzo, 2006 a las 02:57:24
Tema Pruebas Paralelas

Àngel Labrador, vencedor de la segona cursa
El segon cap de setmana de febrer es va estrenar la temporada del Campionat de Catalunya de Karting 2006.

Aquesta primera prova es va disputar al circuit del Vendrell. Amb un total de 161 inscrits en les diferents categories suposant un nou record de participació en un event d’aquestes característiques i demostra que el Campionat de Catalunya de Karting es la millor competició a nivell estatal.

L’equip STC materials per la contrucció i SIL lubricants iniciava la seva participació dins de la categoría ROK CUP, en la que la incripció per aquesta primera prova era de 27 pilots.

El pilot dels Monjos Àngel Labrador, integrant de l’equip STC va assolir uns resultats excel·lents. Va ser el guanyador de la segona cursa i va marcar volta ràpida a la primera cursa.

L’Àngel, que sortia des de la 7a posició a la graella de sortida, va realitzar tot un seguit d’avançaments que el van col·locar a les poques voltes de l’inici de carrera a les posicions de podi. A la primera cursa quan intentava accedir a la tercera posició una petita topada el va deixar relegat a la 6a posició, però a la segona cursa després d’una brillant remontada i amb una conducció magnífica aconseguiria la victòria.

L’altre pilot de l’equip STC, en Carles Castro, que sortia des de la 9a posició a la graella de sortida, es va veure privat de còrrer la primera cursa per problemes mecanics, sortint a la segona cursa en la que va assolir la 4a posició. Un altre excel·lent resultat per aquest equip que es consolida dins d’aquesta prova del karting català.

Resultats:
1ª Cursa: 1.Carles Franco, 2.Tomas Devey, 3.Sergi Méndez ..., 6. Àngel Labrador.

2ª Cursa: 1.Àngel Labrador, 2.Sergio Méndez, 3.Jose Manuel Guzmán, 4. Carles Castro