Open de Catalunya de Ral·lis:II Open Les Garrigues
Fecha Martes, 07 noviembre, 2006 a las 23:34:11
Tema Pruebas Paralelas

El passat cap de setmana va disputar-se la tercera prova puntuable per a l’Open de Catalunya de Ral·lis, el 2n. Ral·li Open Les Garrigues. La cursa, puntuable també per al Trofeu Júnior i l’Open RACC Hyundai, va comptar amb un total de quatre trams cronometrats, dos de diferents a disputar en dues ocasions cadascun: Maldà (6,86 Km) i Senan (12,35 Km). Trenta-vuit equips van arribar a la meta del ral·li.
Josep Cargol i Marc Vila

Josep Cargol i Marc Vila, amb un Citroën Saxo VTS, foren els guanyadors en l’apartat Open després de classificar-se en quarta posició absoluta del ral•li. Vencedors també en la Classe 2, Cargol i Vila es feien així amb la seva segona victòria de la temporada. A continuació es classificaven Joan Taberner i José A. Benítez, que amb un Peugeot 106 XSi eren també primers del Trofeu Júnior i de la Classe 5, completant el podi Roger Selva i Miguel A. Martínez (Peugeot 106 Rallye), a només cinc segons dels seus predecessors. La quarta posició entre els vehicles que puntuaven per a l’Open de Catalunya va ser per a Diego Porras i Núria Rabasseda, també amb un Peugeot 106 Rallye, essent cinquè i segon Júnior l’Opel Corsa GSi de Jordi Vicens i Cristina Fernández. Adrià Vila i Jordi Noguera (Peugeot 106 Rallye) foren tercers del Trofeu Júnior i novens Open.

Un altre certamen amb presència en aquesta prova fou l’Open RACC – Hyundai, el guanyador del qual era Àlex Bercianos, acompanyat d’Adrià Aragó (Hyundai Getz), els quals eren també sisens classificats del Trofeu Júnior. Jean C. Lafuente i Alfons X. Rodríguez finalitzaren en segona posició entre els Hyundai, completant el podi Joan Calderer i Jordi Ramírez.

Pel que fa als vencedors absoluts de la prova, Albert Ramírez i Jaime Abad van marcar l’scratch amb un Renault Megane F2000 i un temps total de 22:03, essent a més els guanyadors en la Classe 7. A continuació es classificaven Enric Sans i Juan M. Cabrera (Peugeot 306 GTi), i Joaquim Font i Joan Margarit (Seat Ibiza 1.8), primers de la Classe 4. Cap d’ells puntuava per a l’Open, com tampoc ho feien Llorenç Padró i Joan Cirera (BMW 320i), guanyadors de la Classe 10 i el Grup ER. La Classe 3 se l’adjudicà Josep M. Vila juntament amb Gerard Sitges (Renault Clio 16v), essent la 1 per a Carles F. Badia i Iván Badia, amb un Peugeot 205 Rallye.