Selecciona Idioma de la Interfaz:

Catala Spanish

Pruebas Paralelas
Campionat de Catalunya de Trial 4x4: Trial de Gurb

La penúltima prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4 va disputar-se a Gurb el passat cap de setmana. Després de recórrer les sis zones tècniques a doble sentit preparades per a la jornada, un total de dinou equips van classificar-se en les quatre categories puntuables per al certamen: Sèrie, Maxi Sèrie, Millorats de més de 2000 c.c. i Millorats de menys de 2000 c.c.

La prova va desenvolupar-se amb total normalitat, amb quatre bolcades sense conseqüències importants, i va ser tot un èxit en quant a públic assistent. Un cop més els integrants del Grup 4x4 d’Osona van esforçar-se al màxim perquè la prova fos tot un èxit, un total de 42 membres de l’escuderia eren presents a les curses del diumenge per supervisar-ne el bon desenvolupament.

Agustí Santos i Rubén Taravilla

Pel que fa a les classificacions, en l’apartat de vehicles de Sèrie Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki) foren els vencedors, aconseguint la seva primera victòria de la temporada en aquesta categoria. En segon lloc es classificaven Agustí Santos i Rubén Taravilla (Suzuki SJ413), líders del campionat pel moment, seguits en tercer lloc de Francesc Gordiola i Xavier Gotés (Suzuki Samurai), que també estan darrera seu en la classificació del campionat.

En la categoria de Maxi Sèrie, que va estar molt competida i amb molt pocs errors per part dels participants, les diferències van ser de només dos punts entre els pilots. Primer en aquesta ocasió fou Jordi Terrazas (Suzuki), el qual participava sense copilot, quedant en segona posició Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki) i en tercera els ja campions de la categoria, Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai).

Entre els vehicles millorats de menys de 2000 c.c, el Suzuki Samurai de Xavier Fernández sumava una nova victòria que reforça la seva posició al capdavant del campionat, essent segon Salvador Julià (Suzuki) i tercer Francesc Segura (Suzuki). En l’altra categoria de vehicles millorats, la de més de 2000 c.c., Jordi Solé (Range Rover) es feia també amb la seva primera victòria, deixant a Xavier Prats i Florenci Rius, també amb Range Rover, en segona i tercera posició respectivament. Rius és, però, qui encapçala amb diferència la classificació provisional del campionat.

Trial 4x4 de Gurb*